Hohoo, enpä ois uskonu ikinä tällasta tekevävni, nettiblogia siis, mutta tässä sitä ollaan.

Tää on itseasias aika kiva, paljo helpompi kirjottaa koneella ku raapustaa jtn päiväkirjaa, ja jotenki vaivattomampaa. Ja voipahan joku näitä lukeakki, niin kauan kunnes pistän nää näkymään vaan itelleni kun alkaa liikaa ahdistamaans :D

 

Mutta juu.. kesäloma on taas menny ihan tajuttoman nopeesti, en ees viel ihan tajuu että kohta sitä istutaan taas koulun penkillä. Toisaalta odotan jo syksyä ja sitä, että saa palata takasin arkeen ja takasin SUOMEEN viettämään aikaa. Kun tää kesäloma on menny lähes kokonaan ulkomailla, suomessa nyt 10 pvää tänä kesänä tullu oltua, pelottavaa. Mut toi syksy on kyl kiva, no sit täytyy koulus taas jaksaa ähkiä ja puhkia, mutta eipä se nyt niin kamalaa oo. Treenata ahluun nyt ens syksystä lähtien ihan kunnolla, tanssia ja aerobicciä ja sellasta, jotkut ihan kunnon tanssitunnit aion alottaa ja sit sen lisäks käydä noilla aerobic ja lihaskuntotunneilla yms. Olis ihanaa ihan kunnolla panostaa tohon urheiluun, mut pelottaa et miten aika riittää kaikkeen..kun kun töihinki tekis vähän mieli mennä.

Urheilu taitaa kyllä mennä työn edele nyt viel tässä vaiheessa, se on niin paljo mukavampaa (: ennen kesää pääsin jo ihan hyvin alkuun treenamisessa ja sillon oli hyv motivaatio, mut nyt kesälomalla kun on ollu maailmalla, niin se on menny vähän turistitouhuks, syömistä ja vähän kietelyä siellä sun täällä, ei oo oikeen urheilullinen kesä ollu :< ja sen kyllä varmaan huomaaki jo, haluun hyvään kuntoon nyt nopiasti nopiasti..senkin takia ootan jo vähän tota syksyä että tulis arki ja sais sit jotain rytmi tähän elämään jne. Turhaan sitä puhutaan harmaasta arjesta, arki on ihanaa (:

 

Hyvät fiilikset just nyt melkeinpä kaiken suhteen, Japanissa vielä muutama päivä ja sitten Suomi kutsuu taas takasin..kivaa!